Cottrell and Vermeulen Architecture

Brentwood School

Cottrell and Vermeulen Architecture have designed a refurbishment and two storey extension to Brentwood School’s library. In addition to the library providing for a growing number of pupils, the demands of a growing technological landscape have seen the need for the library to evolve in order to provide a contemporary space for education. As well as creating an educational hub, the ground floor will become a dedicated social area where students can socialise before , after and during school hours.

Coverage Includes:

Architecture Today

AJ Specification

Awards:

Shortlisted, RIBA Awards 2016

Shortlisted, AJ Retrofit Awards 2016

Shortlisted, BCI Awards 2016

Winner, Brick Awards 2016

Winner, BD Architect of the Year Award 2016


Images © Anthony Coleman

Contact

If you would like to find out more about any of the projects we’re working on, or talk to us about how Goodfellow Communications can help you, we’d love to hear from you.

Telephone: +44 (0) 203 633 2077
Email: info@goodfellowcommunications.com

Sign up to our mailing list here.

A map of our office location can be found here



Goodfellow Communications
218A High Street
Epping
Essex
CM16 4AQ


Vacancies

PR and communications manager