Guttfield Architecture

Hackney Backhouse

Hackney Backhouse is a brave, imaginative and contemporary back-garden house that volunteers itself to the street through louvred screens of weathering steel, affording fleeting glimpses into the house to passers by. The two-storey, three-bedroom family home is neatly tucked onto a 11m by 8m site in a Hackney Conservation Area, formerly occupied by a run-down garage and workshop.

Keen to avoid divorcing the house from its context and its neighbourhood, Guttfield Architecture designed a house with a direct visual relationship with the street – the house is part of the street and the street part of the house.

Coverage Includes:

Homebuilding & Renovating Magazine


Images © Will Scott

Contact

If you would like to find out more about any of the projects we’re working on, or talk to us about how Goodfellow Communications can help you, we’d love to hear from you.

Telephone: +44 (0) 203 633 2077
Email: info@goodfellowcommunications.com

Sign up to our mailing list here.

A map of our office location can be found here



Goodfellow Communications
218A High Street
Epping
Essex
CM16 4AQ


Vacancies

PR and communications manager