Mae Architects

Sands End Arts & Community Centre

Designed by Mæ, the Sands End Arts and Community Centre creates space for the community to come together; providing a café, areas for group activities, clubs, events, and a nursery thereby promoting social integration. In its relationship to South Park, the scheme revitalises a key local destination and forms a gateway to the park. Sustainability is central to the design, which utilises innovative materials and low carbon technologies. The walls of the building are made from WasteBasedBricks, which are made by supplier StoneCycling using construction waste that might otherwise end up in landfill. Mae worked with the company to develop a variation on the Nougat colour, allowing it to more closely resemble natural stone.

Coverage Includes:

Dezeen


Images © Rory Gardiner

Contact

If you would like to find out more about any of the projects we’re working on, or talk to us about how Goodfellow Communications can help you, we’d love to hear from you.

Telephone: +44 (0) 203 633 2077
Email: info@goodfellowcommunications.com

Sign up to our mailing list here.

A map of our office location can be found here



Goodfellow Communications
218A High Street
Epping
Essex
CM16 4AQ


Vacancies

We currently do not have any open positions.