Phillips Tracey Architects

Vyner Road

A two-bedroom house on an infill plot has been designed to replace a garage formerly owned by the client’s mother. Phillips Tracey Architects came up with an inventive design that features a dark clay brick to correspond with the weathered brickwork of the older boundary wall. A hallway from the entrance to the home flows into an open-plan living area. Here, the ceilings follow the folded form of the roof for extra impact. Sliding doors link to the two courtyards and expansive glazing helps to boost daylight. Two bedrooms are positioned west of the entrance in a cellular arrangement with the main bedroom facing east and while the other looks onto the street.


Images © Henry_Woide_Print_2

Contact

If you would like to find out more about any of the projects we’re working on, or talk to us about how Goodfellow Communications can help you, we’d love to hear from you.

Telephone: +44 (0) 203 633 2077
Email: info@goodfellowcommunications.com

Sign up to our mailing list here.

A map of our office location can be found here



Goodfellow Communications
3-5 Bleeding Heart Yard
London
EC1N 8SJ


Vacancies

We currently do not have any open positions.